Image

Привітання Блаженнішого Святослава з 50-річчям

Вітаємо Блаженнішого Святослава,

у день ювілею!

З великою радістю керівництво і працівники Карітасу України вітають Блаженнішого Святослава, Отця і Главу УГКЦ, з 50-річним ювілеєм. Як працівники Карітасу ми відчуваємо турботу Патріарха про страждаючих і потребуючих людей, яким ми служимо і відчуваємо особливу увагу, яку він приділяє нашій роботі, будучи для нас наставником, вчителем та дороговказом у соціальному служінні людям.

Неодноразово Блаженніший Святослав закликав нас застановитися і осмислити, “як ми, як УГКЦ в Україні сьогодні повинні звершувати соціальне служіння тому народові, який справді спливає кров’ю, тому народові, який страждає, який має дуже глибокі рани минулого, сучасного, щоби разом побачити, як нам рухатися вперед і щоби силою Божою і благодаттю Духа Святого простягнути руку зцілення, оздоровлення і помочі усім тим, які сьогодні від Бога, але через нас тої помочі так потребують”.

Саме постійне осмислення духовних джерел нашої роботи і застосування християнських засад у цій роботі, до яких закликає нас Блаженніший Святослав, створило із Карітасу України сильний інструмент Церкви, спроможний дієво нести поміч і розраду потребуючим людям.

Тож, з глибокою вдячністю за духовну настанову і підтримку висловлюємо наші щирі побажання у цей святковий день.

На Многії Літа, Блаженніший Владико!

Андрій Васькович,
Президент Карітасу України

Categories: Новини

Залишити відповідь