Image

Програма заходів Карітасу до Міжнародного Дня миру 2019

0 Comments

Напередодні Міжнародного Дня миру, який щороку відзначається 21 вересня, пропонуємо вам ознайомитись з низкою заходів, які Карітас організовує в різних містах України.

Карітас Запоріжжя

Назва: Захід до Дня миру “Україна-єдина країна”

Дата: 20.09.19 

Місце проведення: Арт-студія “Гармонія” , проспект Соборний, 158 Б

Для кого: ВПО, ветерани АТО та члени їх родин, місцеві мешканці.

Детальна інформація: На базі  арт-простору буде відбуватися спілкування на тему миру і порозуміння у супроводі психологів фонду. Запланована виставка творчих робіт, а також  під керівництвом  майстрині – художника Світлани Жаховської (Ворончихіної) учасники зможуть виконати спільний малюнок на тему “Україна-єдина країна”.

Карітас Харків

Назва: Фотовиставка “Справа в тому, що у мене не має дому” (с). присвячену життю транзитного (модульного) містечка для переселенців в м.Харкові.  

Дата: Відкриття 19 вересня. Виставка триватиме до 28 вересня 2019 року.

Місце проведення: інформаційно-виставковий центр «БУЗОК», що знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 25 (праве крило ХНАТОБа)

Захід для всіх відкритий.

Детальна інформація: Виставка присвячена модульному містечку переселенців з тимчасово окупованих територій України. Кожен знімок – це унікальна історія життя сімей, які стали заручниками обставин та були вимушені покинути свої рідні домівки на Сході України.  Головна мета – нагадати про 5 рік війни на Сході та проблематику соціального житла в Україні для усіх верств населення.

Карітас Івано-Франківськ

Назва: Відкритий захід за участі партнерських ГО та родин загиблих учасників АТО. Презентація книжки ,,Горять свічки на серці України”’

Дата: 20.09.2019

Місце проведення: с. Крихівці вул. Крихівецька, 102

Для кого: Родин загиблих учасників АТО.

Спільно з: ГО “Спілка загиблих учасників АТО”, Івано-Франківська обласна асоціація ГО учасників АТО, Івано-Франківська архієпархія.

Карітас Кам’янське

Назва: Громадське обговорення на тему: “Згуртованість громади міста

Дата: 21.09.19 о 12:00

Місце проведення: клуб-кафе “The Beatles”, пр. Свободи, 12

Для кого: переселенців, учасників АТО та членів їх сімей, освітян, представників соціальної сфери, місцевого самоврядування, журналістів та активних громадян міст

Посилання: https://www.facebook.com/events/396305854417287/?active_tab=about

Categories: News | Новини

Залишити відповідь