Image

Профілактика вуличного способу життя

0 Comments


Заняття декупажу для дітей з неблагополучних сімей у Києві
28.03.2011
В Карітасі Київ продовжується цикл творчих занять для дітей. Розпочались такі заняття минулоріч і мають на меті навчання технікам декупажу, розпису кераміки, елементам петриківського розпису та інше. Водночас



реалізується і соціально-педагогічна мета: профілактика “вуличного способу життя” (адже учасниками таких занять є саме діти із неблагополучних сімей, діти-сироти, а також такі, які мають досвід життя на вулиці), асоціальної поведінки шляхом організації змістовного дозвілля, групової праці.

Ряд дитячих робіт були подаровані добродіям, меценатам, які допомогли Карітасу Київ організувати святкові новорічні акції.

Проводить заняття Ольга Маяровська, молода дизайнерка одягу. Для неї подібна творчість – давнє хобі. Ділитися цим захопленням з дітьми їй вдається природньо та успішно. Діти з радістю і чималим інтересом згуртовуються на таких заняттях, удосконалюють свої вміння, спілкуються і заводять щиру дружбу.

Керівник Карітасу Київ зазначає, що в найближчих планах – розширення діяльность творчого гуртка в сусідньому інтернаті для дітей з вадами слуху.

Categories: Новини

Залишити відповідь