Image

Прес-конференція з нагоди закінчення Всесвітньої ініціативи «Share the Journey – Приєднаймося до шляху»

0 Comments

У Вівторок, 15 червня, об 11:30 запрошуємо долучитись до онлайн прес-конференції, що ілюструє основні моменти кампанії “Приєднаймося до шляху”. Вона буде транслюватися в прямому ефірі з прес-служби Святого Престолу за посиланням: https: //www.youtube.com/c/VaticanNews

Також з 15 червня запаліть віртуальну свічку надії в знак солідарності з мільйонами примусово переміщених людей у всьому світі та проявіть підтримку в соціальних мережах у дні, що передують Всесвітньому дню біженців (20 червня).

Вам пропонується запалити віртуальну свічку, перейшовши за посиланням: https://lightacandle.caritas.org/ , як тільки закінчиться прес-конференція.

Довідка:

Кампанія “Приєднаймося до шляху” зародилася як відповідь організації «Caritas» на заклик Папи Франциска сприяти «культурі зустрічі», а зокрема з людяністю дивитися на мігрантів, відкривати серце та розум, змінювати сприйняття. Започатковуючи 27 вересня 2017 р. кампанію організації Caritas Internationalis під гаслом «Share the Journey – Приєднаймося до шляху», Папа Франциск закликав усіх поділяти шлях мігрантів.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь