Image

Пропонуємо отримати послуги кваліфікованого фахівця з працевлаштування

0 Comments

Будь-які зміни у житті змушують нас його переосмислювати, переглянути напрямок руху і за необхідності змінити його. Так і зараз – карантин можна використати для того, щоб наступний період життя прожити по-іншому.

Наприклад, для тих, хто має роботу, є можливість дещо зупинитися і зважити, чи вірним кар’єрним шляхом йдете. А для тих, хто має намір знайти роботу, можна підготуватися як слід.

Тож благодійний фонд Карітас хоче допомогти вам зробити нові кроки у кар’єрі, якщо ви наважились.

В межах проекту #Зміцнення_соціальної_згуртованості соціальний портал «Кар’єра для нового життя» та Карітас Запоріжжя пропонують отримати послуги кваліфікованого фахівця з працевлаштування, а саме:

🚀Допомогу у створенні або редагуванні резюме.
🚀Консультацію щодо підготовки до співбесіди.
🚀Інформацію про найдієвіші канали пошуку роботи.

Послуги надаються абсолютно безкоштовно, а отримати їх може мешканець будь-якого регіону України, адже консультація проводиться за телефоном або через Skype.

Звернутися по консультацію можна у робочий час з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю:
📌 за телефоном: +38 (050) 200 14 04 або
📌 через Skype: знайти профіль oks011987@gmail.com

Консультацію надає Оксана Камишева – фахівець із працевлаштування, саморозвитку та кар’єрного росту, спікер вебінарів сайту «Кар’єра для нового життя». Проводила тренінги з легального працевлаштування за кордоном та протидії торгівлі людьми, адаптації на новому робочому місці, планування, співбесіди.

Навіщо потрібна консультація?

✔️Сучасні роботодавці вимагають резюме навіть під час працевлаштування на посаду прибиральника, адже хочуть знати, який досвід прибирання мав кандидат. Не кажучи вже про інші посади. Без досвіду підготовки резюме пошукачу буває важко передати весь свій професійний шлях на одному листі паперу. Наш фахівець допоможе зібрати найважливішу інформацію та підготувати якісне резюме – вашу визітівку.

✔️Не менш важливим етапом після відправки резюме буде спілкування з потенційним роботодавцем. Як не зіпсувати враження про себе та одночасно дізнатися, чи підходить і вам роботодавець, допоможе нам фахівець.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь