Image

Понад 120 Шкільних портфеликів Карітас Київ передав дітям

0 Comments

«Вкотре Карітас Київ провів акцію «Шкільний портфелик». Портфелі, зошити, пенали, кольорові олівці, ручки, маркери, ножиці, лінійки, набори для малювання, кольоровий папір і багато іншого шкільного приладдя отримали понад 120 учнів», – повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітасу Київ

Усе це допомагали придбати небайдужі кияни та благодійники. До акції «Шкільний портфелик» долучилися також і організації, аби зробити приємні подарунки дітям. І ось можемо сказати: цього року акція була без сумніву успішною.

В акції «Шкільний портфелик» цього року взяли участь та долучилися допомогою ДТЕК «Київські електромережі», ЕПАМ, Українська Біржа Благодійності, ІТ-компанія, приватні благодійники та інші. Традиційно кілька років поспіль не оминають акцію наші партнери: МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ.

Шкільне приладдя роз’їхалось до родин, які найбільше цього потребують. Серед них діти вимушених переселенців, з багатодітних родин, діти захисників України, діти із малозабезпечених родин, діти з інвалідністю.

Частину портфелів із необхідними канцтоварами отримали учні у Києві. Акція триває і надалі – шкільні портфелики ще отримають на Фастівщині та Житомирщині. Усього понад 120 осіб.

«Ми щиро вдячні всім, хто долучився до акції. Завдяки Вам ми всі разом змогли зібрати до школи понад 120 дітей віком від 6 до 17 років. Дякуємо усім благодійникам, які дарують щастя потребуючим. Запрошуємо до співпраці та служіння людям, які цього найбільше потребують», – підсумовує о. Роман Сиротич, директор Карітасу Київ.  

Categories: News | Новини

Залишити відповідь