Image

Понад 12 років Карітас Дрогобич опікується молоддю з інвалідністю

0 Comments

Вже понад 12 років Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії опікується молоддю з інтелектуальною інвалідністю в рамках проекту Центр “Дивовижні долоні”.

Щодня спеціалісти-вихователі опікуються 20 молодими людьми, яких називають між собою Друзями. Тому що більш дружнього і доброзичливого простору годі собі уявити!

Робочий день, який триває більше 6 годин, насичений максимально. Праця в творчий майстерні чередується з обов’язковими заняттями (самообслуговування, самоадвокатування, приготування обіду і прибирання, фізкультура тощо) і звичайно вільний час (домашній кінотеатр на великому екрані, доміно, малювання, дартц і багато іншого).

В центрі також діє виставка з понад 30 власноруч вишитих картин, які можна придбати за пожертву на діяльність центру. Тут триває дружня атмосфера та любов до ближнього 💕

Бажаєте більше дізнатися про нашу діяльність, чи поглянути як виглядає наш день, чи спробувати себе у ролі волонтера, запрошуємо долучитися до світлої справи та познайомитися ближче!

Сторінка Центру “Дивовижні долоні” у Фейсбуці: https://www.facebook.com/dyvovyzhni.doloni/

Діяльність проекту відбувається за підтримки католицького БФ Реновабіс.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь