Image

Підтримайте будівництво центру для безхатьків – “Дім Владики Юліана”

0 Comments

Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ протягом багатьох років опікується людьми, які з різноманітних причин позбавлені радості домашнього затишку й опинилися на вулиці без даху над головою.

Вже понад 10 років діє спільнота взаємодопомоги “Наша Хата”, де у спільному домі проживають безхатьки. Останнім часом виникла потреба розширити діяльність спільноти і звернути свою увагу на безхатьків, які крім помешкання потребують й медичної допомоги.

Триває будівництво центру сестринської допомоги для безхатьків – “Дім Владики Юліана”. Для завершення будівництва потрібно 10 мільйонів гривень, а ось щоби накрити будівлю, аби те, що вже збудовано не псувалося потрібно 800 тисяч гривень.

Придбати символічні цеглинки можна у приміщенні “Карітасу” у Дрогобичі, який розташований на вулиці В’ячеслава Чорновола 4, в усіх парафіях Самбірсько – Дрогобицької Єпархії УГКЦ та Туристично – інформаційному центрі Дрогобича, який розміщується в міській ратуші Дрогобича.

Пожертви можна вносити:

за допомогою опції Liqpay за посиланням https://caritas-sde.org/finansova-dopomoga/ в коментарях вказати «Подячні відвідини»;
на розрахунковий рахунок з позначкою «Подячні відвідини» UA50 325365 0000002600801160264 ЄДРПОУ 26268852, Одержувач БФ Карітас СДЄ УГКЦ;

Детальніше у відео

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь