Image

Гуманітарна допомога для шпиталю

0 Comments


Сердечне спасибі доброчинцям з Німеччини!
09.03.2011
1 березня до Львова прибув вантаж гуманітарної допомоги із Німеччини. Цей захід є частиною довгострокового проекту співпраці між благодійною установою «Шпиталь ім. Шептицького», МБФ «Карітас України»  і німецькою організацією «AIDS – Ukraine».



 
AIDS – Ukraine є об’єднанням осіб, що мають на меті своєю роботою
покращити ситуацію із епідемією СНІДу на Україні, збільшити обізнаність у профілактиці ВІЛСНІДу, здійснювати обмін лікарським досвідом, підтримку неурядових організацій, що працюють з ВІЛ-позитивними, також надавати матеріальну й соціальну допомогу людям, що зіткнулись із проблемою ВІЛСНІДу.

 

Майже 100 кубічних метрів, 11 тонн гуманітарної допомоги – лікарняних ліжок, інвалідних візків, одягу, медичного обладнання, іграшок – було передано Шпиталю  ім. Шептицького у Львові цими днями. До цієї акції долучились люди, різні за віком, професійними інтересами, релігійною приналежністю, однак єдині в одному –  усвідомленні проблеми епідемії ВІЛСНІДу.

Перевезення гуманітарної допомоги з Німеччини було здійснено організацією Ukraine-Hilfe Lobetal – “Sorge fur Menschen” за сприяння Елізабет Кунце (керівник організації).

Хартмут Крісман і Харальд Кільч, які впродовж багатьох років регулярно займаються перевезенням гуманітарних вантажів до України, зауважують:  «Ми в Німеччині маємо кращий рівень життя і більше можливостей, аніж велика частина українців, і тому вважаємо природнім бажання ділитись і допомогати. Тим паче, що мова йде про категорію людей, що зіштовхнулись зі складним захворюванням – СНІДом, і їм необхідна особлива опіка і турбота».

Дзвенислава Чайківська, керівник шпиталю ім. Шептицького, коментує акт передачі гуманітарної допомоги: «Масштаби і специфіка роботи із ВІЛСНІДом, на жаль, не є до кінця відомі широкому загалу. Прикрим моментом є також упередження, що пов’язані зі СНІДом. Наш шпиталь впродовж багатьох років спрямовує багато зусиль і ресурсів на допомогу ВІЛ-позитивним, долучається до безлічі ініціатив і проектів цього напрямку.

 
 Щиро дякуємо усім, хто допомагає нам допомагати  потребуючим, змінювати ситуацію в Україні. Сердечно вдячні організації «AIDS – Ukraine» за їх готовність допомагати тим, хто опинився у скрутній ситуації в Україні. Варто зазначити, що частина вантажу буде передана  у медичні установи м.Львова та Львівської області. Також хочу відмітити особистий вклад п.Андре Лангфельда (Німеччина) у підборі якісного обладнання для лабораторії Шпиталю та спеціального медичного обладнання.
 
Сподіваюся, що наша співпраця з німецькими доброчинцями буде тривалою і взаємно корисною. Зі свого боку хочу запевнити, що весь отриманий гуманітарний вантаж буде використаний для задоволення потреб соціально незахищених верств населення».

Більше про проект AIDS – Ukraine Ви можете дізнатись тут: www.aids-ukraine.org і на http://www.facebook.com/pages/Ukraine-Hilfe-Lobetal/188022647898308?v=wall.

AVK Sozialprojekte gemeinnutzige GmbH
Konto-Nr.: 1109 815 400
bei der GLS Gemeinschaftsbank eG
BLZ: 430 609 67
Stichwort: Benzingeld

Categories: Новини

Залишити відповідь