Image

Нова Пошта та Карітас дарують книги дітям із соціально вразливих родин

0 Comments

Під час карантину з’явилося багато обмежень, у тому числі для дітей. Вони позбавлені можливості гуляти на вулиці та гратися на дитячих майданчиках. Але особливо важким випробуванням карантин став для соціально вразливих сімей. Сьогодні скрутне становище зазнають багатодітні та неповні родини; батьки, що виховують дітей з інвалідністю або з тяжкими захворюваннями; малозабезпечені родини та сім’ї, що були змушені залишити свої будинки на окупованих територіях.

Саме для того, щоб подарувати трохи радості дітям, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах, Нова пошта дарує їм 300 тисяч дитячих книжок.

В рамках акції Нової Пошти «Дитяча книга у подарунок» місцеві осередки Карітасу по всій Україні отримали книги з цікавим казками та яскравими ілюстраціями відомих українських художників.

Дитяча література була відправлена до Карітасів у Дніпрі, Києві, Полтаві, Бродах, Львові, Бориславі, Хмельницькому, Житомирі, Харкові тощо. Цими днями наші організації продовжують отримувати книги від Нової пошти для дітей з малозабезпечених сімей.

Волонтери та фахівці Карітасу Київ отримали та вже забезпечили книгами громади міста Києва, Фастова, Золотоноші, Вінниці, Бершаді, Житомира та Славутича (по 200-500 у кожну з громад).

Загалом Нова Пошта передала нашій благодійній мережі майже 3000 книжок!

Карітас Хмельницький також отримав книжки для діток, фахівці фонду вже почали роздавати їх малюкам, які є підопічними організації.

Дякуєм Нова Пошта за чудову ініціативу, активність та радість, яку ви даруєте дітям!
Якщо Ви потребуєте таких книг, або знаєте сім’ю, якій така книга необхідна, – перейдіть за цим посиланням https://cutt.ly/8yyShEm та заповніть анкету.
Фахівці Нової Пошти оброблять її та надішлють посилку для ваших діточок.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь