Image

На Волині реалізовують проект у сфері захисту прав дітей під час пандемії COVID-19

0 Comments

Впродовж серпня-грудня 2020 року відбувалася реалізація проєкту «Оцінка та реагування на виклики у сфері захисту прав дітей під час пандемії COVID-19», який впроваджується Міністерством соціальної політики спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГС “Українська Мережа за права дитини” у Волинській, Дніпропетровській, Миколаївській, Полтавській та Харківській областях.

У Волинській області партнером проекту став Волинський обласний благодійний фонд «Карітас Волинь».

По Волині здійснено моніторинг безпеки та потенціалу 272 сімей, куди повернулись 577 дітей з інтернатних закладів на час епідемії.

26 мультидисциплінарних команд фахівців склали 325 актів оцінки потреб вразливих сімей, з метою здійснення соціальної роботи з ними (надання соціальних послуг чи взяття під соціальний супровід).

Фахівцями Карітасу Волинь, в особі регіонального координатора Скриннікової Вікторії, соціального педагога Галицької Тетяни та психолога Федорович Наталії була надана всебічна соціальна підтримка вразливим сім’ям з дітьми в надзвичайних ситуаціях.

50 сімей, в них 158 дітей, які повернулися з інтернатних закладів та залишились вдома і навчаються в закладах освіти по місцю проживання, впродовж грудня отримають гуманітарну допомогу.

Всього в рамках проєкту допомогу отримають 89 сімей, в яких проживає 283 дитини, на загальну суму близько пів мільйона гривень.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь