Image

На весільному благодійному семінарі в Запоріжжі зібрали кошти для дітей з буферної зони

0 Comments

24 березня 2019 року, під час 5го весільного семінару «Веддінг парті» (Wedding Party) у Запоріжжі відбувся благодійний аукціон.

На інтерактивному заході місцевим благодійникам вдалось зібрати 8 385 грн.

Другий рік поспіль за збір коштів відповідали співробітники Карітасу Запоріжжя.

Під час заходу, організатори пропонували майбутнім молодятам весільні лоти – послуги фотографів, перукарів, артистів – у форматі аукціону. Усі кошти щасливі власники лотів вкидали до скриньки пожертв Карітасу.

Особливою популярністю серед гостей весільного семінару також користувалися «конверти-сюрпризи» з можливістю отримання якоїсь весільної послуги та смачних тістечок, виручені кошти від яких також йшли на благодійність.

Всі зібрані кошти благодійники з Карітасу використають на організацію унікальної екскурсії до Запоріжжя дітей з буферної зони, а саме з міст Красногорівка та Мар’їнка Донецької області.

Діти познайомляться з островом Хортиця на козацькій чайці, відвідають Запорізьку Січ та побачать унікальну природу плавнів.

Організація екскурсії планується на травень 2019 року. Зібрані кошти будуть витрачені на транспорт, харчування та сувеніри для близько 30 дітей.

Categories: Новини

Залишити відповідь