Image

На Одещині стартують бізнес-акселератори

Стартує набір учасників у бізнес-акселератори проекту “Тривалий економічний підйом для миру” в містах Одесі, Білгород-Дністровському, Ізмаїлі. Навчальна програма почнеться в кінці серпня.

Проект ТЕПМ створений для підтримки підприємницької діяльності внутрішньо переміщених осіб та мешканців Одеського регіону. Бізнес-акселератор допоможе втілити ідею розвитку бізнесу в життя. Програма розрахована на 6 тижнів. Спочатку учасник проходить навчання у вигляді п’яти інтенсив-тренінгів (по суботам) і поетапно створює проект розвитку своєї підприємницької діяльності. Потім його захищає перед незалежною комісією, а найкращі бізнес-плани учасників отримають фінансові гранти у розмірі 80 000 гривень для розширення діючого бізнесу.

Основними умовами участі у проекті є:

  • діючий бізнес, форма власності ФОП, дата офіційної реєстрації якого не менш ніж півроку;
  • українське громадянство та проживання в Одеському регіоні;
  • бажання розвивати свій бізнес та можливість відвідувати заняття.

Детальніше читайте на сайті Карітасу Одеси УГКЦ

Наразі вже проведено 8 програм навчання в трьох містах Одеської області та виплачені гранти на загальну суму понад 2 млн грн.

Бізнес-акселератор проекту “Тривалий економічний підйом для миру” реалізується Благодійним фондом Карітас Одеса УГКЦ за фінансової підтримки Агенства розвитку Австрії, партнери проекту – Карітас України та Карітас Австрії.

https://www.facebook.com/tepmcaritas/photos/a.424519251221516/856069794733124/
Categories: Новини

Залишити відповідь