Image

Мобільні бригади Карітасу надають допомогу в буферній зоні

0 Comments

Мобільна бригада Карітасу Донецьк провела реєстрацію найвразливіших мешканців с.Нижньотепле, Станично-Луганського р-н, яке знаходится в буферній зоні 0-5 км від лінії розмежування. Було зареєстровано більше 200 осіб, які будуть отримувати цільову грошову, медичну та продуктову допомогу.

Також продовжується видача ліків в с.Трьохізбенка, Новоайдарського р-н, яке знаходится в 0 км на лінії ведення бойових дій.

У зимовий час дуже тяжко дістатися аптек, так як в населеному пункті їх немає, а найближча знаходится за 20 км. Автобусне сполучення відмінено, а винайняти приватний транспорт зовсім не вистачає коштів.

Тому, соціальні працівники мобільної бригади, не зважаючи на складні погодні умови та карантинні обмеження, адресно забезпечили 50 потребуючих бенефіціарів медичними ваучерами.

Карантинні умови в Україні через загрозу розповсюдження COVID-19,  вимагають підвищення заходів захисту та особистої безпеки, як працівників так і  бенефіціарів, тому мобільні бригади працюють за новими протоколами.

Допомога реалізується в рамках проекту “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь