Image

Мобільна бригада Карітасу Донецьк видала медичні ваучери потребуючим в смт. Комишуваха

0 Comments

14-го та 15-го вересня 2021 року мобільною бригадою Карітасу Донецьк у м. Дніпро було здійснено видачу медичних ваучерів найбільш потребуючим бенефіціарам смт. Комишуваха Сєвєродонецького району Луганської області, яке знаходиться в зоні 0-5 км від лінії розмежування. Самотні маломобільні люди похилого віку не в змозі самостійно придбати медикаменти через те, що мають дуже маленькі пенсійні виплати та обмеження в пересуванні. Надані медичні препарати дозволять самотнім нужденним бенефіціарам підтримати своє здоров’я в належному стані.

Допомога надається в рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», 2021-2023 рр.

Паливним партнером виїзду мобільної бригади виступила мережа АЗК «Parallel» www.facebook.com/parallel.ua в рамках проекту «Авто Добра».

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.

Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь