Image

Мешканці буферної зони продовжують отримувати адресну допомогу від Карітасу

0 Comments

При підтримці Українського Гуманітарного Фонду (UHF) при Управлінні з координації гуманітарних справ (OCHA) продовжується реалізація проекту «Надання адресної мультисекторальної допомоги людям похилого віку, які проживають в зоні 0-5 км уздовж лінії зіткнення та знаходяться в стані ізоляції через пандемію COVID-19 в Україні, 2020».

Активності проекту триватимуть 3 місяці та розроблені як заходи реагування в режимі надзвичайної ситуації в населених пунктах, де здійснюються поточні програми Карітасу Краматорськ в координації з іншими організаціями, також були залучені місцеві органи влади та активісти у проектних локаціях.

Мобільна команда надає допомогу населенню похилого віку, які проживають в зоні 0-5 км уздовж лінії зіткнення та знаходяться в стані ізоляції в с-щі Північне м.Торецька, яке було ізольоване через пандемію.

В селищі підвищився місцевий рівень гуманітарних потреб під час карантину.

Проєкт надає допомогу в режимі персональної адресної доставки :
– Стандартні харчові набори,
– Діабетичні набори харчування,
– Сімейні гігієничні набори,
– Гігієничні набори для людей з особовими потребами.

В рамках проєкту здійснюється інформаційна кампанія щодо COVID-19 та забезпечення наборами із засобами індивідуального захисту бенефіціарів з підозрою на інфікування.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь