Image

Мешканцям с. Вільхове нагадали про дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів

0 Comments

Деякі території Луганської області, особливо території, розташовані у зоні проведення ООС, забруднені вибуховими предметами внаслідок бойових дій на сході України.

За повідомленнями державних служб, майже щодня фахівці виїжджають на виклики із розмінування небезпечних вибухових пристроїв, які знаходять у найрізноманітніших місцях. Оскільки це питання є актуальним для мешканців Валуйської сільської ради, не зайвим буде нагадати про заходи безпеки, порядок дій та правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Саме ці питання були підняті та розглянуті в ході зустрічі місцевих жителів села Вільхове з офіцерами групи цивільного-військового співробітництва ”Станиця Луганська”. Присутнім були роздані буклети та розмальовки с нагадуванням про безпеку життєдіяльності і передані невеликі подарунки від військових.

Проект “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь