Image

Мешканці с. Красногорівка, та м. Мар’їнка в серпні отримали життєво-необхідні ліки від Карітасу

0 Comments

Мешканці с. Красногорівка, Ясинуватського району та м. Мар’їнка, Мар’їнського району в серпні отримали життєво-необхідні ліки від БО БФ «Карітас Запоріжжя».

В рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, постраждалих від конфлікту на сході України», мобільна команда в складі медичного працівника та психолога надала допомогу найбільш уразливим мешканцям.
25 літніх людей, важкохворих та людей з інвалідністю отримали необхідні для підтримки їхнього здоров’я медичні препарати.

Крім медичної допомоги, психологом проекту були надані рекомендації мешканцям, щодо життя під час поширення вірусу COVID-19, правил безпечної поведінки, застереження та способи попередження наслідків негативного стресу.

Зважаючи на пандемію, спричинену коронавірусом COVID–19, робота мобільної команди здійснювалась з обов’язковим дотриманням розроблених протоколів безпеки. Допомога надавалася виключно за місцем проживання потребуючих.

Допомога надається в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали в наслідок конфлікту на сході України 2019-2021 р.р.».

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь