Image

Мешканці міста Золоте підвищили обізнаність з напрямку «Відносини батьків та дітей»

0 Comments

«Нерозуміння – це недолік сучасного суспільства, а нерозуміння між «батьками» і «дітьми» – це трагедія двох поколінь».

24 лютого мешканці міста Золоте мали змогу підвищити обізнаність з напрямку «Відносини батьків та дітей». Відносини між старшим та молодшим поколіннями можна віднести до багатовікової проблеми. Скільки існує сім’я сама по собі, стільки часу і існують проблеми в ній.

Психолог БО “БФ” КАРІТАС ДОНЕЦЬК” Несвицька Юлія в рамках проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” розповіла про вікові особливості дітей, їх потреби, стилі батьківського виховання.

Відносини в родині дуже важливі для обох її сторін, адже помилившись у чомусь, можна назавжди зруйнувати життя своїй дитині або ж постраждати самому. Родина для підлітка стоїть на першому місці, поки той формує своє власне «я» в суспільстві. Завдяки інтерактивним вправам, батьки напрацювали навички описуючої (розширена) похвали, активного слухання, підтримки ініціативи дитини, адже в цей важкий час ми все рідше й рідше приділяємо увагу найдорожчим – дітям.

Такі зустрічі, відіграють значну роль в відновленні сімейних відносин та підвищення батьківського потенціалу.

Паливним партнером виступила компанія “Параллель” https://www.facebook.com/parallel.ua в рамках спільного проекту з Карітас України «Авто Добра».

Проект фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Карітасу Австрія.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь