Image

Медичні ваучери та продукти для мешканців буферної зони у червні

0 Comments

На початку червня мобільна бригада Карітасу Донецьк в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.» надала  допомогу у вигляді медичних ваучерів та продуктових наборів мешканцям с.Валуйське, Вільхове, Трьохізбенка та Кряківка буферної зони Луганської області. Всі селища знаходяться на відстані 0-5 км від лінії розмежування. 

Допомогу отримали люди похилого віку, котрі  малорухомі, з поганим зором та слухом і, в силу різних причин, залишились самотні.  Ці люди  потребують постійного прийому життєвонеобхідних ліків, але дістатись до будь-якої інфраструктури для них вкрай важко та й пенсії мізерні, яких не вистачає на життєвонеобхідні потреби.

Мешканці дуже вдячні працівникам Карітасу за надану допомогу, милосердя та небайдужість.

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь