Image

«Маленька радість від великих сердець»: SOCAR зібрав уже понад 50 тисяч гривень

0 Comments

«Маленька радість від великих сердець»: SOCAR зібрав уже понад 50 тисяч гривень для підготовки до школи дітей із малозабезпечених сімей

Спільна доброчинна акція SOCAR Energy Ukraine та благодійного фонду Карітас України «Маленька радість від великих сердець» спрямована на підготовку до школи дітей із кризових і багатодітних родин. Ціль — зібрати 100 тисяч гривень.

До 1 вересня цього року з кожної придбаної упаковки морозива* на АЗК SOCAR 1 грн буде перерахована у благодійний фонд Карітас України. За ці кошти придбають шкільний портфель та необхідні канцтовари для дітей із малозабезпечених  родин. 

Вартість одного набору до школи становить 389 гривень. Сюди входить: рюкзак, пенал, пластилін і дошка для нього, клей ПВА, кольорові олівці, стругалка, альбом для малювання, лінійка, гумка, кулькова ручка, акварельні фарби та пензлики, ножиці, білий і кольоровий картон та кілька видів зошитів.

Крім того, всі користувачі програми лояльності SOCAR мають додаткову можливість взяти  участь в акції: перерахувавши бонуси та кошти у додатку SOCAR Level (розділ «Благо»). 

Акція «Маленька радість від великих сердець» є частиною національної щорічної кампанії Карітас України «Шкільний портфелик». Цього року понад 2 тисячі родин звернулися до благодійного фонду за допомогою. 
Загалом, за 20 років, протягом яких діє кампанія, вдалося допомогти понад 30 тисячам малозабезпечених сімей.

«Ми переконані, матеріальний стан родини не може завадити дитині отримувати якісні знання у школі. Завдяки небайдужим громадянам та представникам бізнесу ми збираємо шкільні портфелики», – коментує акцію директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Карітасу України Владислав Шелоков.

*в акції бере участь морозиво ТМ «Gelarty», ТМ «Рудь», ТМ «Магнат», ТМ «Каштан», ТМ «Хрещатик».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь