Image

Карітас відвідав потребуючих дітей у вінницькому соціально-реабілітаційному закладі «Добро»

0 Comments

31.10.11
«Християнська спільнота лише тоді може називатись такою, якщо її метою є духовне зростання членів, щоби разом проводити активну євангелізацію і робити справи милосердя. Тут пригадуються слова св. Доротея: «Що більше людина вправляється у милосерді і любить людей, то більше наближається до Господа». Ось тому невід’ємною частиною християнської спільноти у Вінниці «Я живу» є щотижневе відвідання Дому пристарілих, де маємо нагоду підбадьорювати не лише старших людей, але і молодих, які опинились прикуті до ліжка», ? розповідає директор київського Карітасу о. Роман Сиротич.

Цими днями відбулася благодійна акція, організована місцевою християнською спільнотою для маленьких друзів. Було відвідано дітей з соціально-реабілітаційного закладу «Добро». Різні життєві шляхи зібрали під цим дахом дітей зі всієї Вінницької області. Хтось зостався сиротою, а у когось складна психологічна ситуація в родині.

Волонтерів з радістю прийняли у «Добро». Дітки розповідали про себе та теперішніх друзів, новий етап життя, що увінчаний турботою і любов’ю. Познайомившись з вихованцями, гості передали подарунки від Карітасу в Києві?різноманітні солодощі, цукерки, печиво.

Керівництво центру готове до подальшої співпраці із Карітасом, тому працівники фонду кажуть, що наступного разу відвідуючи дітей підготують для них ще й цікаву активну програму з іграми та повчаннями.

Categories: Новини

Залишити відповідь