Image

Лікарі Карітасу Маріуполь практикуються у Варшавському кардіо-інституті

0 Comments

Згідно моніторингових дослідженнь, кардіологічні захворювання є найпоширенішими серед постраждалого населення буферної зони. Саме тому лікарі Карітасу Маріуполь Богдан Рудковський та Олександр Гонтарев отримали унікальну можливість пройти двотижневу практику у провідній Європейської клініці — Варшавському кардіо-інституті (Instytut Kardiologii im. Prymasa Tysiąclecia Kardynała Stefana Wyszyńskiego Sincerely).

Навчання лікарів Карітас Маріуполь новим методам діагностики та лікування серцевих захворювань, застосування ціх знань на практиці — пріоритетна ціль проекту «Model usług społecznych i opieki zdrowotnej w obwodzie donieckim na Ukrainie» ( Модель соціального обслуговання та медичної допомоги в Донецькому регіоні України). Отримані знання будуть ефективно використані на практиці для своєчасного лікування та діагностики бенефіціарів Карітас Маріуполь.

Інститут кардіології ім. кардинала Стефана Вишинського є головним польським клінічним центром кардіології та кардіохірургії з вищим референтним балом і сертифікатом ISO 9001: 2000 (Система менеджменту якості). Це потужний академічний та науково-дослідницький центр, який грає важливу роль в галузі досліджень, післядипломної освіти в області кардіології шляхом впровадження сучасних методів лікування і реабілітації.

Наші лікарі приймають участь у операції, яку проводять польські лікарі з використанням сучасного обладнання

В Інституті кардіології є два відділення інтенсивної терапії, повністю обладнані для негайної реанімації, а також для екстракорпоральної підтримки життєдіяльності – готовність для прийому і невідкладного лікування  24/7/365.

Олександр Гонтарев стажується з польськими пацієнтами інституту

Інститут є домінуючим кардіологічним центром республіки Польща, в якому працюють понад 250 лікарів і 500 медсестер. Щорічна діяльність виглядає наступним чином:

  • госпіталізовано більше ніж 15900 пацієнтів;
  • проведено понад 2100 операцій;
  • 62300 пацієнтів отримали амбулаторну медичну допомогу.

Таким чином, ми впроваджуємо передові практики польських колег в повсякденній роботі з бенефіціарами фонду, надаючи повноцінне медичне обслуговування на високому рівні.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь