Image

«Стати благодійником може кожен!», – пенсіонерка з Хмельниччини

0 Comments

12.10.011
Хмельницький Карітас не лише турбується про знедолених, а й приймає допомогу для нужденних від подолян. Так, нещодавно мешканки села Вовківці, що у Хмельницькому районі, пожертвували для підопічних місцевого Карітасу меблі та одяг. Пенсіонерка Анжела Миколаївна запросила благодійників до себе на заміську садибу, звідки й віддала для потребуючих книжкову шафу, шафу для білизни, письмовий стіл, матраци та інші важливі побутові речі.

«Не забула жінка і про сусідів. Заздалегідь попередила подругу Асю Станіславівну, і та також не залишилася осторонь добрих справ.

Пожертвувавши одяг та товари домашнього вжитку, побажала нам успіхів і натхнення у подальшій роботі», – розповідає Дмитро Лисий, працівник Хмельницького Карітасу.

Та й бажаючих отримати меблі у хорошому стані довго шукати не довелося. Нове меблювання у свою оселю отримали дві багатодітні родини. Ці сімї нещодавно переїхали до України із Молдови.

Допомагати облаштовуватися у чужій країні їм допомагають працівники Хмельницького обласного благодійного фонду Карітас. П’ятеро маленьких діточок відвідують суботні заняття у Карітасі, із захопленням розповідають про те, чим займалися та чого нового навчилися під час зустрічей із соціальними працівниками, педагогами. Тож завдяки щиросердечній допомозі фахівців фонду життя емігрантів поступово налагоджується.

«Стати благодійником може і повинен кожен! Це дуже і корисно, і приємно, і належить людям, що мають серце і не закривають очей на навколишній світ і певні труднощі в ньому», – каже пенсіонерка Анжела Миколаївна.

Categories: Новини

Залишити відповідь