Image

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ВІДКРИТЕ СЕРЦЕ»

0 Comments


 

Відкрий серце – допоможи людям!

02.03.2009
З настанням Великого Посту Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії паралельно з Благодійною Акцією «Великодній виграш» розпочинає ще одну велику Благодійну Акцію під назвою «Відкрите серце». Отримані кошти



після закінчення цієї акції будуть направлені потребуючим людям, які звертаються із проханнями про допомогу.
 
Протягом кожного року до нас звертається багато осіб із проханням надати їм матеріальну чи фінансову допомогу. Це різні категорії соціально-незахищених громадян – одинокі літні люди, важкохворі, багатодітні сім’ї, люди, що за певних обставин опинилися у скрутному становищі. До нас звертаються потребуючі із найрізноманітнішими проханнями: допомога у придбанні ліків, проведення обстеження, оперативних втручань, забезпечення продуктами харчування, ортопедичні засоби, речі першої необхідності, тощо.
Допомогти таким людям ви можете склавши свої пожертви у спеціальні скарбнички із логотипом Карітасу Самбірсько-Дрогобицької Єпархії, що будуть розставлені магазинах, банках, аптеках та інших закладах у м. Дрогобич, а також безпосередньо у самому Карітасі чи на розрахунковий рахунок фонду, з поміткою: благодійна пожертва.

 

Схожа акція Карітасом Самбірсько-Дрогобицької Єпархії проводилась і минулого року. Дякуємо всім хто спричинився до неї і допоміг потребуючим людям. І цього річ потребуючі люди надіються на вашу допомогу та підтримку, сподіваються, що ми не забудемо тих, кому зараз найважче.

 
Деталі акції за телефоном +380674561147.
Адреса: вул. Чорновола 4, м. Дрогобич.
Добро, яке множиться, зігріває душу!
 

Categories: Новини

Залишити відповідь