Image

Конференція, семінар та навчання у Карітасі Самбірсько-Дрогобицької Єпархії

0 Comments

Минулий тиждень у благодійному фонді Карітас, що у Дрогобичі, пройшов дуже насичено на різні події та навчання.

До прикладу, Підкомісія За Тверезість Життя і Реабілітаційний центр «Назарет» ініціювали та співорганізували конференцію: «Вагітність без алкоголю» у стоматологічному центрі медуніверситету м.Львів;

У Загальноцерковному Реабілітаційному Центрі «Назарет» відбувався семінар по проекту протидії алкоголізму та наркоманії: «Підтримка місцевих громад у розробці, впровадженні та оцінці профілактичних програм з протидії вживання психоактивних речовин» у якому взяли участь представники соціальних служб із цілої Львівської області.

А з 12-14 грудня 2018 р. у місцевому осередку Карітасу пройшло навчання, яке готує до проведення терапевтичної та профілактичної роботи на основі мотиваційного діалогу. Захід було організовано для терапевтів та працівників Карітасу, а також ЗРЦ «Назарет». Загалом, у 3-х денному навчанні взяли участь 20 осіб, які представили різні сфери соціальної, лікувальної та благодійної діяльності Центру. Заняття проводив д-р. Кшиштоф Осташевський з Інституту психіатрії та неврології, що у Варшаві.

Навчальна зустріч дала присутнім можливість подумати про способи спілкування не лише із пацієнтами, але й з власними дітьми, подружжям та близбкими.

О.Ігор Козанкевич, директор Карітасу Самбірсько-Дрогобицької Єпархії, подякував польським експертам за роботу та вручив їм подячні грамоти від владики Ярослава (Приріза).

 

Уляна Яжик, PR-менеджер Карітасу Дрогобич

Categories: Новини

Залишити відповідь