Image

Команди проекту «Зміцнення соціальної згуртованості» зустрілися в Києві

0 Comments

12-13 червня 2019 року в столиці відбулась робоча зустріч фахівців проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України». Зустріч була організована для підбиття підсумків річної роботи проекту.

Нагадаємо, що мета проекту полягає в посиленні інтеграції, відновленні спроможності та можливостей самодопомоги постраждалих внаслідок конфлікту на Сході України.

Проект почався у травні 2018 року та триватиме три роки за фінансової підтримки Renovabis.

На заході були присутні фахівці із Запоріжжя, Маріуполя та Одеси. Долучилися також і працівники сайту «Кар’єра для нового життя»– платформи з працевлаштування та розвитку власної справи.

За два дні зустрічі присутнім вдалось обмінятися досвідом, практичними напрацюваннями, отримати підтримку колег та натхнення на новий період роботи. Всі також мали можливість ознайомитись зі світовими стандартами гуманітарного реагування для впровадження їх у власній діяльності.

Проект «Зміцнення соціальної згуртованості» розрахований на три роки, а, отже, в його рамках буде впроваджено ще багато корисних заходів.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь