Команда Карітасу Івано-Франківськ продовжує виїзди у ОТГ області з інформаційною метою

Мобільний консультативний пункт з протидії торгівлі людьми Карітас Івано-Франківськ продовжує виїзди у ОТГ Івано-Франківської області.

Цього разу працівники Карітасу відвідали Рожнятівську ОТГ і Перегінську ОТГ. Поінформували мешканців про небезпеку опинитися у ситуації торгівлі людьми та розповіли, що робити, якщо вже трапилася біда. Кожен охочий отримав інформаційний буклет.

Заходи з протидії торгівлі людьми здійснюються у рамках проекту “Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації в Івано-Франківській області” за фінансування Mіністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/