Image

Команда Карітасу Донецьк закінчила видачу адресної допомоги людям в буферній зоні

0 Comments

Проект «Надання адресної мультисекторальної допомоги людям похилого віку, які проживають в зоні 0–5 км уздовж лінії зіткнення та знаходяться в стані ізоляції через пандемію COVID-19 в Україні, 2020» охопив населені пункти які розташовані в 5-ти кілометровій зоні від лінії розмежування а саме с.Троїцьке, с.Оріхове, м.Золоте-3 та м.Золоте-1 Попаснянського району.

В рамках проекту було охоплено 808 бенефіціарів яким була надана комплексна допомога, яка складалася із продуктів харчування, засобів особистої гігієни, продукти харчування для людей із цукровим діабетом та засоби особистої гігієни для маломобільних людей.

Проект є екстренним реагуванням на пандемію COVID-19, загалом за період роботи проекту видали понад 40 тонн продуктів харчування та понад 15 тонн гігієнічних засобів.

Висловлюємо щиру подяку ВЦА м.Золоте та с.Катеринівка, ВЦА с.Троїцьке та місцевим активістам, які долучилися до команди Карітас та сприяли якісному отриманню допомоги потребуючим. Проект реалізується за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (UHF) #UkraineHumanitarianFund при управлінні ООН з координації гуманітарних справ OCHA @OCHA_Ukraine та @CBPFs, United Nations OCHA Ukraine, http://www.unocha.org/ukraine/about-uhf


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь