Image

Карітас завершує сезонну дистрибуцію твердого палива в селах буферної зони Волноваського району

0 Comments

Карітас Маріуполь завершує сезонну дистрибуцію твердого палива в селах буферної зони Волноваського району Донецької області на Сході України.

В активі зимово-весняного сезону доставлено 940 тон паливних брикетів для 470 родин в селах : Келлеровка, Миколаївка, Новоолексіївка та Новотроїцьке.

Ми розуміємо, що в негазифікованих селах, які знаходяться на відстані 0-5 км від лінії розмежування в період тривалих військової та економічної криз, придбання опалювального матеріалу встає на перше місце в списку нагальних потреб постраждалого населення та не рідко це просто запорука їх виживання.

Команда Карітасу робить та буде робити все від нас залежне для функціонування цієї програми в цьому та наступних роках до повного економічного відновлення постраждалого регіону.

Дистрибуція твердого палива відбувалась в межах проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, постраждалих від конфлікту в буферній зоні на сході України, 2019-2021 роки» за підтримки Міжнародного Благодійного Фонду “Карітас Німеччини”.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь