Image

Карітас запрошує на святкування Міжнародного дня захисту дітей!

0 Comments

Протягом 1, 2 та 3 червня 2018 року у великих та малих містах України – Борислав, Броди, Дніпро, Дрогобич, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам’янське, Київ, Коломия, Львів, Нововолинськ, Полтава, Одеса, Сєвєродонецьк, Слов’янськ, Стрий, Тернопіль, Харків, Хмельницький відбудеться яскраве свято, присвячене Дню захисту дітей.

Це свято, як своєрідний Всеукраїнський флешмоб, пройде по всій Україні, від Заходу до Сходу, з метою привернути увагу громадськості до питань захисту прав дітей в Україні та їх благополуччя, а також подарувати незабутній час дітям та їхнім сім’ям.

Заходи будуть організовані командами соціальних центрів Карітасу для дітей та сімей у громадських місцях для всіх охочих. В кожному такому центрі допомогу та підтримку отримують близько 60-100 дітей з сімей вразливих категорій: сироти; позбавлені батьківського піклування; вимушено переселені; з особливими потребами та інші.

У програмі передбачається ціла низка цікавих активностей:

– різноманітні активні ігри – фрісбі, настільний теніс,

– конкурси, квести, вікторини,

– танці, вистави, малювання на асфальті,

– виставки та ярмарки дитячих робіт,

– майстер-класи та багато іншого.

Також на вас чекають яскраві та незвичайні фотозони, батут, аква-грим, багато смаколиків, сувенірів тощо! Для батьків також передбачаються корисні та цікаві активності, психологічні тренінги та майстер-класи.

Благодійні пожертви та кошти, виручені під час свята, будуть використані на літні табори для дітей із вразливих груп або інші потреби.

Приходьте за незабутніми враженнями!

Для більш детальної інформації щодо часу та місця проведення свята у вашому місті, шукайте #КарітасДітям у соц.мережах або на сайті Карітасу України.

Святкуючи, підтримаємо дітей!

Categories: Новини

Залишити відповідь