Image

Карітас України розпочинає спільну благодійну акцію з квітковим бутіком «Dom Pionov»

0 Comments

Суть акції «Зимове милосердя» полягає в тому, щоб адресно допомогти потребуючим дітям та людям літнього віку – підопічним проекту «Домашня опіка» Карітасу України.

Акція триватиме з 05.12.2018 по 15.01.2019 в магазині «Dom Pionov».

Як взяти участь в акції «Зимове милосердя»:

  1. Завітайте в магазин «Dom Pionov» за адресою м. Київ, вул. Михайла Бойчука, 41.
  2. Оберіть листівку з ідеєю подарунка та словами підтримки, що прикрашає ялинку.
  3. Придбайте листівку, яка найбільше вам сподобалась та підпишіть її.

В кінці акції організатори доставлять придбані за кошти благодійників подарунки та листівки дітям із потребуючих сімей та самотнім дідусям й бабусям з проекту «Домашня опіка».

Окрім того з 05.12.2018 по 17.12.2018 квітковий бутік «Dom Pionov» збирає речі, засоби гігієни, книги, цукерки, а також благодійні пожертви. Все це по закінченню акції також буде передано потребуючим бенефіціарам Карітасу України.

Хочемо подякувати відомій українській художниці Юлії Делані, яка одна з перших взяла участь в благодійній акції та пожертвувала 10 000 грн. на гігієнічні засоби для самотніх дідусів та бабусь з проекту «Домашня опіка»!

«Доторкнувшись до чогось хорошого і доброго, тебе тягне доторкнутися ще й ще раз. В цьому і полягає магнетизм нашого життя – віддаючи ви отримуєте набагато більше», – прокоментувала початок акції «Зимове милосердя» Вікторія Гладка, власниця квіткового бутіка «Dom Pionov».

Довідка:

Квітковий бутік «Dom Pionov» працює в Україні з 2016 року. Компанія пропонує якісний сервіс, стильні, гарні букети та композиції з найсвіжіших й найкрасивіших квітів.

Categories: Новини

Залишити відповідь