Image

Карітас – це свято для дітей, яке завжди поруч!

0 Comments

Свята – це радість, запал, спільна дія, яку поділяють дорослі і діти. Вони повинні увійти в життя дитини яскравою подією і залишатися в пам’яті надовго.

Працівники проекту «Психосоціальний супровід (ПСС) для дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України» Карітасу Краматорськ докладають максимум зусиль, щоб кожний захід в проектних школах буферної зони відбувався з максимальною користю для всіх учасників процесу.

Участь дітей в співі, іграх, постановках, танцях зміцнює дитячий організм і розвиває таланти, соціалізує дитину, дозволяє виразити емоції.

Підготовка до свят і розваг здійснюється планомірно і систематично, не порушуючи загального ритму життя начального закладу. Діти разом з педагогами та соціальними працівниками в творчій кімнаті Карітасу виготовляють поробки та сувеніри для своїх рідних та друзів.

Наша мета, щоб дорослий, який знаходиться поряд з дитиною, цікавився її інтересами, індивідуальними особливостями, і вмів кожен день перебування дітей в навчальному закладі зробити для них радісним і змістовним.

В основі кожного заходу є добра, світла, позитивна та змістовна ідея, яку ми, дорослі, маємо донести до кожної дитини.

Наснаги та мудрості нам всім на цьому шляху!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь