Image

Карітас Стрийської єпархії УГКЦ надає підтримку парафіяльним волонтерам

0 Comments

В умовах карантину Карітас Стрийської єпархії УГКЦ здійснює своє служіння, зосереджуючись у підтримці й захисті осіб із категорії ризику, а також особливо надає підтримку парафіяльним волонтерам.

Важливо відзначити, що саме парафіяльні священники та волонтери сьогодні перебувають в авангарді милосердного служіння ближньому, допомагаючи людям, які самостійно не можуть протистояти викликам, що виникли із поширенням пандемії COVID-19.

Карітас Стрийської єпархії надав допомогу для парафій, які розвивають соціальне служіння в єпархії. Для забезпечення захисту волонтерів у парафії було передано захисні маски та дезинфікуючі засоби.

Також, окремо працівниками Карітасу передано допомогу у вигляді продуктів харчування, побутової хімії, засобів особистої гігієни літнім людям та потребуючим, які на даний момент є загрожені не тільки самою епідемією, але й економічними наслідками карантинних заходів.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини

Залишити відповідь