Image

Карітас Полтава запрошує в “Школу Благодійництва”

0 Comments

Благодійництво та волонтерський рух в Україні набирають все більше обертів, і, на превеликий жаль, причиною цьому стала складна геополітична ситуація.

Старт “Школи благодійництва” – 9 жовтня 2019 року.

За таких обставин прості потреби нужденних людей відходять на інший план. Тому все частіше звичайні люди потерпають від браку уваги до їхніх проблем, а не від нестачі небайдужих людей, які могли б надати їм свою допомогу. До того ж, ініціативні люди досить часто неефективно використовують власні ресурси, витрачаючи час, здібності чи зусилля нераціонально. Це пов’язано з браком знань про доброчинність в цілому.

«Школа Благодійності» від Карітасу Полтава покликана, наразі, ліквідувати прогалини в знаннях та навичках небайдужих та добрих серцем людей.

Стати учасником проекту «Школа Благодійності» може кожен бажаючий, незалежно від статі, віку чи статусу. Головне – це мати бажання допомагати людям, що опинились в складних життєвих обставинах та змінювати світ на краще.

Навчальний план складається з 10 занять теоретичного характеру й практичних заходів.

Карітас Полтава виступає базою для отримання практичних навичок, оскільки існує велика кількість різнопланових програм, де потрібна участь волонтерів, меценатів, благодійників, менторів. Це й робота з дітьми, і з літніми людьми, допомога у вирішенні побутових питань бенефіціарів Фонду, організаційна робота, культурно-просвітницькі заходи, акції, проекти.

Завдяки системі соціального партнерства Фонд зможе значно розширити пропозиції волонтерських заходів, враховуючи потреби організацій-партнерів. Таким чином, кожен слухач матиме широкий вибір способів реалізувати себе у благодійництві.

За оновленням інформації про проект слідкуйте тут: https://www.facebook.com/events/930195414019155/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь