Image

Карітас Полтава підготував унікальний фотопроект «Віра.Сила.Любов»

0 Comments

День Матері став кульмінаційною подією у підготовці особливих привітань і соціальному служінню матерям і дружинам полеглих захисників Української землі.

З великою шаною Карітас Полтава старанно готував перший на Полтавщині етно фотопроект «Віра.Сила.Любов» щоб увіковічнити образи Берегинь України!

Представляємо Вам спільну роботу команди з однодумців та небайдужих полтавок, які доєдналися до ініціативи Карітасу Полтава. У цих фото українська душа справжньої жінки кожен образ доповнений витонченими деталями завдяки нашим партнерам неймовірним жінкам, що перейнялись ідеєю проекту фонду і зробили його довершеним.

Окрема вдячність талановитому фотографу Анні Чапалі. За підкреслення краси наших учасниць висловлюємо вдячність Викторії Герасименко та її працівникам, ГО «Ділові Українські Жінки у Полтавській області», майстру найкращих вінків та декорацій Ірині Григоровій. За створення неймовірних образів вдячні сім’ї Олександра Герасимова та Етно майстерні «Грицики». Дякуємо Ользі Агеєвій за костюми. Щиро вдячні за надану можливість знімати на студії Олександру Печериці.

Дякуємо всім партнерам і благодійникам проекту за дієве соціальне служіння, чуйне серце та за увагу до мам і дружин героїв України!

Презентація результатів проекту відбулась 12 травня 2019 року на спільній молитві за здоров’я матерів у Храмі Всіх Святих українського народу УГКЦ.

Отець Володимир після служби подарував пам’ятні світлини учасницям проекту, до привітань приєдналися діти зі святковою програмою.

Дорогі наші учасниці, нехай ці фото дарують вам приємні спогади і слугують милому серцю подарунком від Карітасу Полтава!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь