Image

Карітас піклується про важкохворих мешканців с. Валуйське

0 Comments

30 липня 2020 року, мобільна бригада Карітасу Донецьк надала  допомогу мешканцям с. Валуйське буферної зони Луганської області. 

Допомогу отримали люди похилого віку, котрі малорухомі, з поганим зором та слухом і, в силу різних причин, залишились самотні.

Ці люди потребують постійного прийому життєвонеобхідних ліків, але дістатись аптеки для них неможливо, та ще й ціни на ліки великі. Тому соціальні працівники БО “БФ”Карітас Донецьк” закупили та доставили додому 22 одиноким важкохворим набори медикаментів, які призначив їх сімейний лікар.

Реалізація проекту в умовах карантину в України та розповсюдження COVID-19,  вимагає підвищення заходів захисту та особистої безпеки як працівників так і  бенефіціарів, тому мобільні бригади надають лише адресну допомогу та працюють за  новими протоколами в рамках проекту “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь