Image

Карітас Одеса УГКЦ відзначив десятиліття своєї діяльності

0 Comments


27.11.2015, Одеса

У Одесі відбулась Святкова академія “Домашній догляд: стан, потреби та перспективи”, присвячена 10-літтю діяльності Благодійного фонду “Карітас Одеса УГКЦ”.



Як зазначив отець Василь Колодчин – директор Карітас Одеса УГКЦ, напрям роботи фонду «Домашня опіка» є дуже важливим для всієї команди одеського Карітасу – це напрям роботи, котрий допомагає всім нам пам’ятати про наше справжнє покликання, про наше служіння.

10 років працівники «Домашньої опіки» Карітасу Одеси надають допомогу потребуючим ─ догляд за тілом, медичні послуги, ведення домашнього господарства, вирішення юридичних питань, організація дозвілля, психологічний супровід та інше.

«Одеський Карітас – це особливий Карітас – динамічний і завжди готовий до пошуку союзників та партнерів для руху вперед та ефективної роботи», сказав у привітальному слові президент Карітасу України Андрій Васькович. За словами Андрія Васьковича команда Карітасу Одеси завжди вміє бачити потреби, бачити перспективу і вирішувати проблеми. «Одеський Карітас демонструє вражаючі результати роботи і може слугувати прикладом для всіх нас», додав він.

Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ» зареєстрований і розпочав свою діяльність в Одесі у 2005 році. Він є структурним підрозділом Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» (найбільша неурядова благодійна організація в Україні, що займається питаннями соціального захисту та охорони здоров’я населення).

Categories: Новини

Залишити відповідь