Image

Карітас Одеса продовжує проводити тренінги з ненасильницького спілкування

0 Comments

23 січня 2020 року, в Одеській загальноосвітній школі № 120 I-III ступенів пройшов тренінг на тему: “Ненасильницьке спілкування як ефективне запобігання насильства та усунення причин та умов здійснення його. Потреби та цінності – мотиватори особистості”.

Тренерки Тетяна Горіна та Олена Гусєва (ОМЦСССДМ) розповідали викладачам школи, які інструменти допоможуть зрозуміти стиль поведінки у конфліктах, а також які ігри та вправи зменшують напругу у колективі, знайомлять краще один з одним, налагоджують стосунки. За  словами тренерок, існує багато простих вправ, котрі допомагають подолати конфлікти та  булінг серед дітей.

“Напруга у суспільстві може бути з різних причин: економічних, історичних, політичних. Вона призводить до непорозумінь, конфліктів, відсутності згуртованості та взаємної допомоги. Наша мета – сприяти поширенню ненасильницького спілкування. Саме тому ми активно підтримуємо тренінги, що надають конкретні інструменти для подолання насилля”, –  зауважила координаторка проєкту Кіра Менакер.

Захід для викладачок організував БФ “Карітас Одеса УГКЦ” у рамках реалізації проєкту “Зміцнення соціальної згуртованості”, що реалізується в Одесі з 2018 року.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь