Image

Карітас Маріуполь подякував волонтерам за допомогу впродовж року

0 Comments

Підсумком волонтерських проектів Карітасу Маріуполя в цьому році стала дружня зустріч всіх активних людей, які допомагали в діяльності фонду.

Ми неймовірно вдячні всім цим людям, які брали участь у багатьох проектах Карітасу Маріуполя – це і кулінарні курси для дітей, і допомога представникам товариства сліпих в місті, і щорічні благодійні акції Карітасу, і різноманітні тренінги для людей в місті та буферній зоні. Та ще дуже багато гарних ініціатив.

На кінець цього року керівництво фонду вирішило зібрати волонтерську громаду та подякувати їм за величезний труд та відданість допомозі людям!

Під час дружньої зустрічі були презентовані нові соціальні ролики про волонтерство.

Зустріч видалась дуже емоційною – були і пісні, і довгі розмови про тих, кому допомагаємо, чому ми це робимо, та чому це дуже важливо.

Ми хочемо подякувати всім нашим волонтерам за їх відданість благодійній справі! Наше суспільство однозначно змінюється на краще, бо коли ми бачимо, що така кількість людей готова «віддавати», а не «брати», готові стати рушіями допомоги ближньому, ми не маємо ніяких сумнівів, що все буде добре!

Дорогі волонтери! Дякуємо вам!

Categories: Новини

Залишити відповідь