Image

Карітас Маріуполь опікується людьми похилого віку в селищах Миколаївка та Новогнатівка

0 Comments

Зараз в селищі Новогнатівка під опікою Карітасу Маріуполь знаходяться 24 найбільш вразливі особи похилого віку (60 років +).

Для того, щоб забезпечити гострі потреби бенефіціарів у гігієнічних та медичних послугах, а також покращити санітарні умови для людей похилого віку, їм була надана допомога у вигляді гігієнічних наборів.

Проєкт охоплює села Волноваського району (с. Миколаївка та с. Новогнатівка) та надає допомогу людям похилого віку, які проживають у сільській місцевості на відстані 0–5 км від лінії розмежування.

На даний час фахівці Карітасу Маріуполь вже 2 тижні реалізовують послугу «Домашня опіка» в с.Новогнатівка.

Штаб проєкту розташован в с. Миколаївка. Там працює соціальний працівник Карітасу, яка координує активістів-опікунов та надає допомогу більш вразливому населенню похилого віку. Задля організації штабу були закуплені та привезені меблі, оргтехніка та необхідні канцелярські товари.

В рамках проєкту «Надання багатосекторальної допомоги з опорою на ринки та громаду найбільш вразливим особам похилого віку, які живуть уздовж лінії зіткнення, для забезпечення подолання ними наслідків тривалої кризи на сході України» від Українського Гуманітарного Фонду (УГФ) ООН. 

Реалізується Карітасом Маріуполь за підтримки Карітасу України та УГФ ООН.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь