Image

Карітас Львів розпочав співпрацю з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної допомоги

0 Comments

Задля консолідації зусиль, спрямованих на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги та ресоціалізацію неповнолітніх осіб, які є підозрюваними у вчиненні злочину, був підписаний Меморандум про співпрацю між Регіональним центром з надання БВПД у Львівській області та Карітасом Львів.

Так, сторони в особі директора Регіонального центру Ігора Микитина та директора Благодійного фонду о. Андрія Сенейка домовились про проведення комплексу заходів, спрямованих на реалізацію пілотного проекту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину».

В зустрічі також взяли участь заступник директора Регіонального центру Віра Іськович, виконавчий директор Благодійного фонду Степан Кузів та керівник проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» Карітасу Юля Геруля.

Зокрема, під час зустрічі йшлося про розроблення механізму взаємодії з питань застосування та проходження Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину.

Одним з напрямів зазначеної співпраці є також організація та проведення спільних заходів для реалізації пілотного проекту шляхом утворення робочих груп; досягнення позитивних змін у поведінці неповнолітнього правопорушника шляхом застосування вищезгаданої Програми.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).

Categories: Новини

Залишити відповідь