Image

Карітас Київ збирає кошти на комплекти постільної білизни для літніх людей

0 Comments

Благодійний фонд «Карітас-Київ» розпочинає акцію по збору коштів на комплекти постільної білизни, які подарує людям похилого віку.

«Подарувати комплекти постільної білизни самотнім та прикутим до ліжка людям похилого віку – це забезпечити частину їх базових потреб та дати можливість відчути себе гідно», – розповіла працівник благодійного фонду Алла Кочубей.

За її словами, волонтер Карітасу Київ пошиє комплекти постільної білизни, єдине в чому є потреба, – це тканина, якої потрібно закупити на 31 861 грн. «Не залишимо на самоті людей, які потребують нашої з вами допомоги!», – зазначила фахівець.

З 2002 року в рамках проекту «Домашня опіка» багато самотніх людей похилого віку та людей з інвалідністю отримали медико-соціальні послуги та догляд від спеціалістів «Карітас-Київ». Зараз соціальні працівники опікуються понад сотнею осіб.

Фахівці Благодійного фонду «Карітас-Київ» безпосередньо за місцем проживання підопічних здійснюють різні послуги по догляду за тілом, заміну натільної і постільної білизни, допомагають по господарству, з приготуванням їжі та інші соціальні послуги.

«Потребуюча лежача людина похилого віку, отримавши новий комплект постільної білизни, відчуватиме радість і турботу. Просимо допомогти закупити тканину для пошиття комплектів постільної білизни своїм грошовим внеском на Українська Біржа Благодійності», – зазначили у Карітасі Київ.

Просимо допомогти закупити тканину для пошиття комплектів постільної білизни за посиланням: https://bitly.su/65nBQw

Categories: News | Новини

1 thought on “Карітас Київ збирає кошти на комплекти постільної білизни для літніх людей”

Залишити відповідь