Image

Карітас Київ запрошує охочих до участі у програмі «Гроші за роботу»

0 Comments

Програма передбачає залучення осіб до виконання тимчасових суспільно-значущих робіт/послуг (наприклад: допомога самотнім людям похилого віку; прибирання території; проведення майстер-класів для вразливих груп населення; роботи, спрямовані на реагування ситуацій, пов’язаних з COVID19 тощо).

Учасником програми може бути особа, яка на даний час не працевлаштована, не перебуває на обліку в центрі зайнятості та готова виконувати суспільно-значущу роботу/надавати послуги.

Пріоритет надається представникам уразливих груп населення, зокрема: внутрішньо-переміщеним особам; родинам, які опинились в складних життєвих обставинах; багатодітним родинам; самотнім батькам, що виховують неповнолітніх дітей; особам з інвалідністю, які не мають обмежень здоров’я для працевлаштування.

Кандидати на участь у програмі самостійно обирають суспільно значущі роботи/послуги та подають анкету, опис робіт/послуг (завантажити можна за лінком https://cutt.ly/yukSpOW та https://cutt.ly/Juk3gR8) на електронну поштову скриньку kc.caritas.kiev@gmail.com або паперовий варіант відправляють за адресою: 02139, м. Київ, вул. Микитенка, 7-б.

Відбір учасників відбувається за результатами конкурсу та співбесід з фахівцями Кризового центру БФ «Карітас-Київ».

Переможці конкурсу залучаються за Договором цивільно-правового характеру. Винагорода становить 3278,69 грн/місяць (з урахуванням податків).

Територіальність виконання робіт/надання послуг – м. Київ, Київська, Вінницька, Житомирська, Черкаська, Чернігівська області.

Заявки приймаються щомісяця протягом 2020 року.
З усіх питань щодо участі у програмі звертайтесь за телефонами:
050 380 99 84 Вікторія Кабацька
095 001 07 23 Лідія Яцко

Ініціатива реалізується в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» за фінансової підтримки DCV та BMZ.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь