Image

Карітас Київ запрошує до участі у новому етапі програми «Гроші за роботу»

0 Comments

Простір Підтримки Карітасу Київ запрошує до участі в програмі «Гроші за роботу».

Цей формат тимчасового працевлаштування надає можливість відновлення втраченого або формування нового професійного досвіду на локальних ринках праці та виконання суспільно значущих робіт на благо місцевої громади з метою її розвитку.

Тривалість участі в програмі: 1−3 місяці.
Період виконання робіт: лютий – березень 2020 р.

Пріоритет буде надаватися кандидатам на працевлаштування (особам, що готові виконувати суспільно значиму роботу) серед ВПО та місцевих мешканців, що постраждали від конфлікту, що відповідають наступним критеріям уразливості:

― представники багатодітних родин;
― самотні батьки (мати\батько), що виховують неповнолітніх дітей;
― люди з інвалідністю ІІІ групи, які не мають обмежень здоров’я для виконання фізичної роботи;
― особи, що опинились в складних життєвих обставинах.

Основна локація програми – місто Київ. Окремо буде розглядатися можливість створення умов для участі кандидатів з інших населених пунктів Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської та Вінницької областей.

Важливо! Учасники програми не повинні знаходитись на обліку в Державній службі зайнятості й отримувати допомогу в зв’язку із тимчасовою непрацездатністю.
Працівники будуть отримувати компенсацію за участь у тимчасових роботах в розмірі – 3278,69 грн ( в т. ч. утримання). Оплата здійснюється щомісячно.

З усіх питань щодо роботи цієї програми звертайтесь за телефонами: 050-380-99-28, 050-380-99-84

Відбір учасників буде відбуватись за результатами співбесід з фахівцями Кризового центру Карітасу (місто Київ вул.Микитенка, 7Б)

Ініціатива реалізується в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» за фінансової підтримки DCV та BMZ.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь