Image

Карітас Київ взяв участь у святі столичної молоді «Юнь Києва запрошує»

0 Comments

28 вересня 2019 року Карітас Київ взяв участь у святі столичної молоді «Юнь Києва запрошує», що відбулось у Центральному парку культури та відпочинку «Маріїнський». Подія проводилась під гаслом «Місто твоїх можливостей».

На святі Карітас Київ представив різні напрямки діяльності, зокрема, проект з миробудування «Долаючи розломи в громадах, що постраждали від конфлікту: від зцілення до співпраці».

В межах події була організована фотовиставка «Сіра Зона», на якій були представлені світлини з життя людей у Луганській області під час війни.

«Виставка покликана розповісти про долі та повсякдення людей на сході України, в зоні конфлікту – у так званій сірій зоні, яка є нечіткою та умовною межею між щоденною Війною і нетривким Миром», – розповіли організатори виставки.

Інший напрям діяльності благодійного фонду, що був представлений на святкуванні, – робота з волонтерами. Волонтери провели майстер-клас з малювання фарбами для дітей та молоді. Наймолодші із захопленням відображали тему осені у своїх малюнках.

Волонтер Рінат Мірхамедов провів конкурси, руханки та танці для дітей. Малеча з радістю взяла участь у змаганнях, а переможці конкурсу отримали подарунки від Благодійного фонду «Карітас Київ»

Представляючи «Інклюзивний клуб» Поліна Батрак та Наталія Рябенко провели майстер-клас створення аплікацій з кольорового паперу для малечі.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь