Image

Карітас Краматорськ запрошу дітей, підлітків та молодь до оновленого дитячо-молодіжного центру

0 Comments

Запрошуємо дітей, підлітків та молодь до нашого оновленого Дитячо-молодіжного центру.

Послуги, які надають соціальні педагоги Карітасу Краматорськ:

— Соціальна адаптація дітей дошкільного віку до початку навчання в школі;

— Розвиток комунікативної компетентності дітей з особливими освітніми потребами;

— Соціальна адаптація дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, з родин у складних життєвих обставинах.

Також можна отримати консультації психолога, яка у своєму «арсеналі» має багато цікавих ігор, корисних методів психологічної допомоги, інструментів творчості (малювання, ліплення, аплікація), театр тощо.

Тут дбають про те, щоб діти та молодь мали можливість розвиватися гармонійно в усіх напрямках: інтелектуально, творчо, духовно й фізично!

Індивідуальні консультації дозволять кожній дитині отримати достатньо уваги, врахувати особливості її характеру та особистості. Усі заходи проводяться з дотриманням усіх карантинних вимог.

Також нещодавно Дитячо-молодіжний простір оновився та став ще більш затишним та креативним! За чудове казкове місто, яке відтепер прикрашає приміщення ми дякуємо студенткам Краматорського Коледжу Технологій та Дизайну (КрамКТД).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь