Image

Карітас Хмельницький посилює допомогу під час пандемії

У цей непростий час, коли наша країна спрямовує усі сили та ресурси на боротьбу з коронавірусом, Карітас Хмельницький не може залишатися осторонь. З моменту запровадження карантину, організації довелося зупинити всі розважальні та культурні події, які регулярно організовувалися для осіб пенсійного віку.

Тому, наразі, увагу зосередили на адресній допомозі – соціальні працівники проекту соціально-культурна спільнота «Молоді серця» доставляють у домівки літніх людей продукти харчування та необхідні засоби дезінфекції та захисту, проводять щоденні телефонні опитування бенефіціарів про стан здоров’я, самопочуття та про потреби, надають консультації. В разі потреби, їдуть за місцем проживання бенефіціарів та надають допомогу безпосередньо там – доставляють ліки, приносять необхідні засоби, провітрюють приміщення, проводять вологе прибирання, готують гаряче харчування тощо, адже частина наших підопічних – лежачі особи похилого віку, що входять до групу найбільшого ризику під час пандемії COVID-19.

Карітас Хмельницький вдячний своїм незмінним партнерам Сергію Стафєєву, Інні Малинівській та Українська Біржа Благодійності за підтримку.

Також, продовжує працювати проект «Соціальне таксі», що транспортує людей з інвалідністю, проводяться вебінари та онлайн тренінги, здійснюються консультації по телефону.


Якщо Ви бажає допомогти людям похилого віку чи іншим нашим підопічним, можете зробити це, перерахувавши кошти на наш рахунок:

Хмельницький обласний благодійний фонд «Карітас»

Ідентифікаційний код 26216817

Р/р.: UA933154050000026004052305435

МФО 315405 в Хмельницька філія АТ КБ «ПриватБанк»

Categories: News | Новини

Залишити відповідь