Image

Карітас допомагає мешканцям м. Золоте брати активну участь в житті громади

0 Comments

Навчіться насолоджуватися сьогоднішнім днем, його ексклюзивною красою, надзвичайними можливостями. Минуле змінити не в наших силах, майбутнє – для нас невідоме. Тільки сьогодні ми маємо можливість стати краплею щирості в бурхливих хвилях океану життя

(папа Іван Павло II)

18 червня під супроводом фасилітатора Карітасу Донецьк  відбулось чергове засідання ініціативної групи м. Золоте.

На цей час актуальним було питання щодо регулярного вивезення побутового сміття місцевим ЖКГ, аби попередити погіршення епідемілогічного стану та попередження займання звалищ у спекотну пору року.

Члени ініціативної групи м. Золоте, Гірської громади під час обговорень своїх бачень щодо вирішення даного питання ініціювали звернення до голови Гірської міської ВЦА з проханням терміново вирішити це питання.

Метою створення ініціативної групи є прагнення брати активну участь в житті громади та у співпраці з органами місцевої влади, а також в творенні сильної спільноти, мати вплив на прийняття рішення в питаннях, які стосуються благоустрою громади.

До складу ініціативної групи входять найбільш активні мешканці міста які проявляють небайдужість та прагнуть покращення та змін у своїй громаді не зважаючи на близькість до лінії розмежування, адже життя продовжується і від нього треба брати найкраще!

Допомога надається в рамках проекту «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях», який фінансується Австрійським Агентством розвитку (ADA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь