Image

Карітас Донецьк надає адресну допомогу в буферній зоні

0 Comments

Команда Карітасу Донецьк разом з місцевими активістами здійснюють адресну видачу необхідної допомоги в населених пунктах Попаснянського району, які знаходяться на лінії розмежування, а саме, с.Троїцьке, с.Оріхове, м.Золоте-3 та м. Золоте-1.

В травні 2020 року розпочато дистрибуцію продуктових та гігієнічних наборів в рамках проєкту:
«Надання адресної мультисекторальної допомоги людям похилого віку, які проживають в зоні 0–5 км уздовж лінії зіткнення та знаходяться в стані ізоляції через пандемію COVID-19 в Україні, 2020.» за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (UHF) при Управлінні ООН з координації гуманітарних справ United Nations OCHA Ukraine.

Наразі забезпечено 808 беніфіціарів гігієнічними засобами. Проект є реагуванням на COVID-19 в якому передбачено комплексну допомогу, яка складається із звичайних засобів гігієни, продуктів харчування, продуктів харчування для хворих на діабет та спеціальних гігієнічних наборів для людей з особливими потребами. Проект охоплює соціально незахищених людей віком старше 60 років.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном гарячої лінії – +380663850953


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь